Не кажувај либе

Не кажувај либе…

Обработка и програмирање на оригиналните аранжмани: Дамир Имери освен Далибор Грубачевиќ(1), А.Митевски(9)

Продуценти: Зоран Џорлев, Александар Митевски

Извршен продуцент: Звонимир Поповиќ

 1. Не кажувај либе… (Н. Џорлев)
 2. Џипси Сонг (Влатко Стефановски)
 3. Коктел (В. Стефановски, К. Костов, З. Хаџимановски, В. Димитров, Т. Бојаџиев, Д. Масевски)
 4. Кажи зошто ме остави (Н. Гоунарис)
 5. Дупла вотка (Д. Панковски)
 6. Некогаш и негде (В. Јаневски)
 7. Неправда (Р. Јусуфи)
 8. Многу солзи (Р. Радивојевиќ)
 9. Душа калдрма (А. Митевски)
 10. Летај галебе (К. Костов)
 11. Молчи, молчи (Д. Масевски)
 12. Љуби ме и главата горе (Г. Копров)
 13. Месечина (К. Букле)
 14. Еден бакнеж (П. Пешев)
 15. Го лажам секој нов рефрен (Љ. Мирковски)