Гласот на виолината

Гласот на виолината

Гости: Бајса Арифовска (тамбури, кларинет, кавал), Дарко Илиевски (хармоника), Дарко Зафиров (тарабука)

Аранжмани, обработки и програмирање: Дамир Имери

Продуценти: Александар Митевски и Бобан Василевски

Извршен продуцент: Зоран Џорлев

 1. Ах каде е мојто либе (народна)
 2. Што да правам што да чинам (народна)
 3. Параходот ми пристигна (народна)
 4. јас ти реков добровечер (народна)
 5. Дафино вино црвено (народна)
 6. Јовано Јованке (народна)
 7. Бело лице љубам јас (народна)
 8. Елено ќерко (народна)
 9. Јано мори (народна)
 10. Зошто си ме мајко родила (Стево Теодосиевски)
 11. Судбо моја (народна)
 12. Не си го продавај Кољо (народна)
 13. Море сокол пие (народна)
 14. Со маки сум се родил (народна)
 15. Зајди зајди (Александар Сариевски)
 16. Кога падна Пирина (народна)
 17. Послушајте патриоти (народна)